Campina | Sterk met Campina
Wat kun je winnen?

Wat moet je doen?

Koop jouw 2 favoriete Campina yoghurt- of kwarkproducten bij Albert Heijn.
Vul beide 11-cijferige codes in.
Waar vind je de code?
Je maakt nu kans op één van de TeamNL prijzen!
Op 4 augustus 2021 laten we je per e-mail weten of je gewonnen hebt.

Je kunt met alle Campina Yoghurt- of Kwarkproducten meedoen

campina yoghurt- en kwarkproducten

Nog geen Campina Yoghurt of Kwark in huis?
Ga dan nu naar Albert Heijn of bestel online!

Helaas, deze actie is afgelopen

BELANGRIJKE ACTIEVOORWAARDEN

De actie loopt van maandag 19 juli 2021 t/m maandag 2 augustus 2021
De actie is alleen geldig met Campina yoghurt- en/of kwark producten codes
Om kans te maken op de TeamNL prijzen is het nodig om twee Campina yoghurt of kwark codes in te voeren

Bij aankoop van twee Campina producten maak je kans op een Toyota Aygo TeamNL editie. De sportieve Aygo TeamNL valt niet alleen op door z’n zwart/oranje exterieurkleuren, maar ook door z’n rijke uitrusting met o.a. 15” lichtmetalen velgen, privacy glass, Apple Carplay/Android Auto, premium JBL-audiosysteem en natuurlijk de officiële TeamNL badge. Daarbij levert de zuinige 1.0 VVT-i krachtbron absolute topprestaties.

Wil jij ook reizen als een top-sporter? Dat kan nu want Princess Traveller is official supplier van NOC*NSF en heeft een speciale TeamNL Tokyo collectie ontwikkeld. Met deze luxe oranje kofferset reizen deze zomer alle Nederlandse Olympische en Paralympische atleten naar Tokyo en deze kan jij nu winnen. Doe mee en reis straks als een echte atleet naar jouw plaats van bestemming! De TeamNL koffer is gemaakt van ABS met shark skin en daardoor extreem sterk en krasbestendig. De koffer is voorzien van het herkenbare TeamNL logo, heeft hoek beschermers, een luxe trolley systeem, cijfer slot en dubbele wielen.

Gazelle helpt deze zomerspelen onze Hollandse helden weer op weg naar goud! Door ze in Tokyo te voorzien van een gloednieuwe TeamNL-fiets, kunnen ze genieten van hun vrije tijd tussen de wedstrijden door. De unieke fiets waar je kans op maakt is de TeamNL CityGo HMS. Een sportieve stads e-bike waar je mee gezien mag worden. Kortom: Niets rijdt als een Gazelle! www.gazelle.nl

Een goede nachtrust is de stille kracht achter veel topsport-successen van TeamNL. Ook in het drukke dagelijkse leven speelt nachtrust natuurlijk een belangrijke rol in de prestaties die we overdag leveren. In de nacht herstelt het lichaam namelijk het best van de dagelijkse inspanningen. Het M line TeamNL matras is een uniek matras dat is ontwikkeld in samenwerking met topsporters en getest op Sportcentrum Papendal. Dit ontwikkelingstraject zorgde voor onderstaande eigenschappen en laat je slapen als een kampioen: • Extreem opencellig schuim voor maximale ventilatie en fris wakker worden. • Visco-elastisch schuim voor maximale ondersteuning en herstel van rug en spieren. • Tweezijdig te gebruiken, dus eenvoudig wisselen tussen stevig en soepel ligvlak.

Bij aankoop van twee Campina producten maak je kans op één van de 140 officiële TeamNL FILA items, zoals shirts, caps, rugtassen en sweaters. En het gave is….deze limited edition TeamNL wear wordt ook gedragen door onze TeamNL-sporters tijdens de Olympische Spelen in Tokyo!  De prijzen worden exclusief beschikbaar door TeamNL.shop en FILA.
Heb je een product van Campina gekocht voorzien van het Eurosparen logo?
Dan vind je op de verpakking een unieke code. Voer deze hier in en druk op ‘ok’.